Hadat üzenünk a lúdtalpnak

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
7000
Kezdj hozzá

Gyere és erősítsük meg együtt a talp, boka és lábszár izmait játékosan!

A  videókban a fókusz a lúdtalp csökkentésén és/vagy megelőzésén van. A gyakorlatok alatt nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mindezt játékos formában tegyem, hogy a gyerekeknek is élvezhető legyen. Együtt tornázok velük így sok visszajelzés alapján a képi megerősítéssel könnyebben és szívesebben végzik a feladatokat.

A 2×30 perces videók közül az elsőben először ülve eszköz nélkül tornázunk 15percig, majd pár otthon beszerezhető eszközzel folytatjuk. A második videóban állásban erősítünk szintén eszköz nélkül 15percet, majd otthoni eszközökkel.

A videók során erősödnek a talp, boka, lábszár izmok egyaránt, emellett a törzs és has izmai is meg vannak dolgoztatva, az egyensúly is fejlődik az állásos helyzetekben, és persze egy jó adag figyelem, koncentráció is kell a feladatok végzéséhez. 

A videók könnyebb feladatai ajánlottak 2 éves kortól, de igazán 3 évesen tudják majd végig csinálni. Heti 3×15  perc gyakorlással már nagyon sokat teszünk azokért a szép kis talp boltozatokért!

A feladatok mellett javasolt minél többet mezítláb, egyenletlen talajon járni pl: füvön, kavicson, homokban… és fontos a megfelelő cipők használata is. 

A feladatokat mindenki saját felelősségre végezze, gyógytornász/ortopéd orvos javaslatára.