Kurzusok

4.990

Szeresd magad először… 

“Szeresd magad először…” Hallgasd meg és TÖLTEKEZZ belőle, mert megérdemled!
Szeretettel várlak R. Král Éva life és business coach 6 alkalmas (20-30 perc/rész) ingyenes kurzusára, melynek középpontjában TE szerepelsz!

4.500

Baba Adventi naptár + Ajándék

Szeretnél kapcsolódni és játszani a babáddal? Örülnél, ha közben tudod, hogy fejlődik is? Nincsen annyi ötleted/ nem tudod hogyan kezdj hozzá? Akkor a baba naptár Nektek való! 0-18hónapig korig itt a helyetek!

4.500

Adventi naptár 1 + Ajándék

A csoki helyett kerüljön élmény a naptárba! 24 napon át -24 játékos fejlesztő feladat, közel 100variációval – 24 közös élmény – 24x sok perc együtt!

4.500

Adventi naptár 2 + Ajándék

Az elmúlt évek kedvenc játék sorozata itt van a karácsonyi időszakra az egész családnak! 24 napon át,  24 játékos fejlesztő feladat, közel 100 variációval. 
Jó játékot és sok nevetést Nektek!

4.500

Beszokás bölcsibe – oviba

Most kezdi a bölcsit vagy az óvodát a gyermeked? Szeretnéd neki megkönnyíteni, és ehhez pár praktikus tanácsot kapni? Több, mint 10 éves kisgyermeknevelői tapasztalatom osztom meg Veled és segítek ennél a nagy mérföldkőnél.

7.000

Izgő-mozgó torna kurzus

Ebben a kurzusban 12db 20-25 perces videók vannak, ahol én tornázok és a gyerkőcök velem egyszerre csinálják a tornát. A szükséges eszközöket a videó előtt ismertetem, érdemes őket ekkor előkészíteni, majd indulhat a mozgás. Ha anyának/apának van kedve, bátran vegyen részt benne és akkor szuper minőségi idő, de ha éppen szusszanni szeretne, vagy az ebédet megfőzni, akkor ez legalább egy hasznos időtöltés a gyerekek számára addig. Természetesen felügyelet mellett tornázzanak!

7.000

Hadat üzenünk a lúdtalpnak

Gyere és erősítsük meg együtt a talp, boka és lábszár izmait játékosan!
A videókban a fókusz a lúdtalp csökkentésén és/vagy megelőzésén van. A gyakorlatok alatt nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mindezt játékos formában tegyem, hogy a gyerekeknek is élvezhető legyen. Együtt tornázok velük így sok visszajelzés alapján a képi megerősítéssel könnyebben és szívesebben végzik a feladatokat.

7.000

Fejlesztő Játék Ötletek Szakemberek És Pedagógusok Számára

Az egy órás videóban szeretnék a lelkes kollegáknak pár ötletet adni, amivel fel tudják dobni a foglalkozásaikat. Lesz itt minden, nagyon változatosan ígérem.

13000

Babák Mozgásfejlődése 0-18hó

Ha úgy érzed szeretnél felkészülni babád érkezésére, megfelelően támogatni őt a fejlődésben, vagy ha már megszületett kisbabád, és szükséged lenne pár torna gyakorlatra, vagy játék lehetőségre, amivel otthon tudod segíteni a fejlődésben akkor ez a kurzus Neked való!

7000

Agytorna- figyelem fejlesztés mozgással! 

A videókban szeretném a gyerekeket bevezetni a játékos figyelem fejlesztés világába, ami nem olyan „uncsi” változatos, de folyamatos koncentrációt igényel, és még mozogni is lehet közben.