Kurzusok

4.500

Beszokás bölcsibe – oviba

Most kezdi a bölcsit vagy az óvodát a gyermeked? Szeretnéd neki megkönnyíteni, és ehhez pár praktikus tanácsot kapni? Több, mint 10 éves kisgyermeknevelői tapasztalatom osztom meg Veled és segítek ennél a nagy mérföldkőnél.

13000

Babák Mozgásfejlődése 0-18hó

Ha úgy érzed szeretnél felkészülni babád érkezésére, megfelelően támogatni őt a fejlődésben, vagy ha már megszületett kisbabád, és szükséged lenne pár torna gyakorlatra, vagy játék lehetőségre, amivel otthon tudod segíteni a fejlődésben akkor ez a kurzus Neked való!

7.000

Izgő-mozgó torna kurzus

Ebben a kurzusban 12db 20-25 perces videók vannak, ahol én tornázok és a gyerkőcök velem egyszerre csinálják a tornát. A szükséges eszközöket a videó előtt ismertetem, érdemes őket ekkor előkészíteni, majd indulhat a mozgás. Ha anyának/apának van kedve, bátran vegyen részt benne és akkor szuper minőségi idő, de ha éppen szusszanni szeretne, vagy az ebédet megfőzni, akkor ez legalább egy hasznos időtöltés a gyerekek számára addig. Természetesen felügyelet mellett tornázzanak!

5000

Tavaszi Játékcsomag

24 játék ötlet közel 100 variációval! Itt megtalálhatjátok a Tavaszi játékcsomag leírását, ami több Húsvétváró játékot is tartalmaz, illetve a jeles napokra mint március 15-e/víz világnapja/Anyák napja is vannak tematikus játékok. Jó játékot és sok nevetést Nektek!

7000

Agytorna- figyelem fejlesztés mozgással! 

A videókban szeretném a gyerekeket bevezetni a játékos figyelem fejlesztés világába, ami nem olyan „uncsi” változatos, de folyamatos koncentrációt igényel, és még mozogni is lehet közben.

7.000

Hadat üzenünk a lúdtalpnak

Gyere és erősítsük meg együtt a talp, boka és lábszár izmait játékosan!
A videókban a fókusz a lúdtalp csökkentésén és/vagy megelőzésén van. A gyakorlatok alatt nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mindezt játékos formában tegyem, hogy a gyerekeknek is élvezhető legyen. Együtt tornázok velük így sok visszajelzés alapján a képi megerősítéssel könnyebben és szívesebben végzik a feladatokat.

4.500

Baba Adventi naptár + Ajándék

Szeretnél kapcsolódni és játszani a babáddal? Örülnél, ha közben tudod, hogy fejlődik is? Nincsen annyi ötleted/ nem tudod hogyan kezdj hozzá? Akkor a baba naptár Nektek való! 0-18hónapig korig itt a helyetek!

4.500

Adventi naptár 1 + Ajándék

A csoki helyett kerüljön élmény a naptárba! 24 napon át -24 játékos fejlesztő feladat, közel 100variációval – 24 közös élmény – 24x sok perc együtt!

4.500

Adventi naptár 2 + Ajándék

Az elmúlt évek kedvenc játék sorozata itt van a karácsonyi időszakra az egész családnak! 24 napon át,  24 játékos fejlesztő feladat, közel 100 variációval. 
Jó játékot és sok nevetést Nektek!

7.000

Fejlesztő Játék Ötletek Szakemberek És Pedagógusok Számára

Az egy órás videóban szeretnék a lelkes kollegáknak pár ötletet adni, amivel fel tudják dobni a foglalkozásaikat. Lesz itt minden, nagyon változatosan ígérem.

4.990

Szeresd magad először… 

“Szeresd magad először…” Hallgasd meg és TÖLTEKEZZ belőle, mert megérdemled!
Szeretettel várlak R. Král Éva life és business coach 6 alkalmas (20-30 perc/rész) ingyenes kurzusára, melynek középpontjában TE szerepelsz!