Tanfolyam
Szakembereknek

A továbbképzés bemeneti követelménye az alábbi végzettségek egyikének megléte:

2 év gyermekekkel eltöltött munkatapasztalat!
A tanfolyam minimum létszáma 8 fő, maximum létszáma 20 fő.

  • Óvodapedagógus
  • kisgyermeknevelő (OKJ is)
  • gyógypedagógus
  • logopédus
  • fejlesztő pedagógus
  • szomatopedagógu
  • konduktor
  • gyógytornász
  • edző (OKJ is)
A program tartalma

Az izgő-mozgó torna tudásanyagának elsajátítása, korosztályonkénti alkalmazása.

Ezen kívül a feladatok által támogatva vannak az idegrendszer érési folyamatai, a torna hatékonysága bizonyított a magatartási problémákkal küzdő gyermekeknél, illetve pozitív hatása van a szülő-gyermek kapcsolatra.

Az izgő-mozgó mozgásfejlesztő tornaórák célja, hogy játékos feladatokon keresztül fejlődjön a gyermek az alábbi területeken:

Az oklevél kiadásának feltételei

A továbbképzés 50 órájában való részvétel és a résztvevő által tett sikeres vizsga.

A tanfolyam helyszínei

Tündérvirág Mozgás Kuckó
1031 Bp. Monostori út 29.
Tündérvirág Óvoda
1037 Pais Dezső u. 2. Tündérvirág Családi Bölcsőde
1037 Árpád u 4-6.

A tanfolyam időpontjai

4 gyakorlati nap (tantermi, személyes részvétel, 1-1 hétvégi napon) 1 online nap (Google meets-en keresztül, a résztvevő otthonából) Ezeken a napokon az oktatás 9:00-17:00ig tart.

Az előzőleg említett közös napokon kívül lesz 4 hospitálási alkalom, amikor a fent említett helyszínek egyikén az általam megtartott tornaórákon van jelen a leendő oktató. Ezek az órák hétközben vannak, de egy nap több is, így aki szeretne tömbösítve is tud jönni. Ugyanígy lesz 4 gyakorlati alkalom, amikor az én csoportjaimnak gyakorlásképpen fog a leendő oktató órát tartani. Ezek az órák lesznek a leghasznosabbak. Utána át tudjuk beszélni mi az, ami nehéz volt, miben lehetne fejlődni, miben tudok még segíteni.

Ezeknek az alkalmaknak nincsen fix időpontja, vizsgáig 3 hónap áll rendelkezésre az elvégzésükre.

Az egész képzés nagyon gyakorlat orientált, pontosan azért, hogy olyan oktatókat tudjunk kitanítani, akik nem félnek kiállni egy csoport gyerek és szülő elé, akik magabiztosan meg tudják tartani az órát, alkalmazkodni a gyerekek aznapi állapotához, hatékonyan kommunikálni a gyerekekkel és a szülőkkel egyaránt.

A tananyag másik fele e-learning formában zajlik. Ez azt jelenti, hogy emailben kiküldésre kerül és a résztvevők otthon, saját tempójukban tanulhatják. 

Elhelyezkedési lehetőségek

Fejlesztőházak, magán és állami bölcsődék, óvodák, közösségi házak/művelődési házak, egyéb rendezvényeken való részvételi lehetőség.

A vizsga feltétele

Az órákon aktív részvétel. A 4-4 hospitálás és gyakorlati óra megtartása. A tanfolyam díjának átutalása. Vizsga: egy tornaóra megtartása, óravázlat készítése és ismertetése, és szóbeli elbeszélgetés a kiadott elméleti anyagból. Gyakorlati vizsga megbeszélés szerint egyéni időpontban, szóbeli vizsga előre meghatározott időpontban.

A képzés díja: 200.000ft/fő

A díjat átutalással lehet kiegyenlíteni a következő bankszámla számra: Pénzvisszafizetésre nincsen lehetőség, amennyiben a jelentkező a már elkezdett tanfolyamon mégsem tud tovább részt venni, vagy a tanfolyamot az azt megelőző 1 hétben mondja vissza.

Várom nagyon a lelkes, elhivatott, munkájukat szerető, gyermekeken segíteni vágyó jelentkezőket, hogy meg tudjam osztani azt a csodát, amiben már 10 éve részem van minden egyes nap!

Kapcsolat

Nébald Alexandra, programalapító
[email protected]
06703800123

Jelentkezés

Válasz emailben, majd az első részlet elutalásával válik véglegessé.

Ismerkedjetek meg

Izgő-mozgó oktatóinkkal

Budapest, III.kerület

Email:
[email protected]

Göd

Email: [email protected] Tel: +36306305608

Budapest

3. Kerület Tündérvirág Mozgás Kuckó