Mind a(z) 12 találat megjelenítve

 • Adventi Naptár 1

  Ft4500

  24 napon át,  24 játékos fejlesztő feladat, közel 100 variációval,  24 közös élmény a családnak az Adventi időszakra. Jó játékot és sok nevetést Nektek!

 • Adventi Naptár 2

  Ft4500

  Az elmúlt évek kedvenc játék sorozata itt van a karácsonyi időszakra az egész családnak! 24 napon át,  24 játékos fejlesztő feladat, közel 100 variációval.  Jó játékot és sok nevetést Nektek!

 • Agytorna- Figyelem Fejlesztés Mozgással!

  Ft7000

  A videókban szeretném a gyerekeket bevezetni a játékos figyelem fejlesztés világába, ami nem olyan „uncsi” változatos, de folyamatos koncentrációt igényel, és még mozogni is lehet közben.

 • Baba Adventi Naptár

  Ft4500

  Szeretnél kapcsolódni és játszani a babáddal? Örülnél, ha közben tudod, hogy fejlődik is? Nincsen annyi ötleted/ nem tudod hogyan kezdj hozzá? Akkor a baba naptár Nektek való! 0-18hónapig korig itt a helyetek!

 • Babák Mozgásfejlődése 0-18

  Ft13000

  Ha úgy érzed szeretnél felkészülni babád érkezésére, megfelelően támogatni őt a fejlődésben, vagy ha már megszületett kisbabád, és szükséged lenne pár torna gyakorlatra, vagy játék lehetőségre, amivel otthon tudod segíteni a fejlődésben akkor ez a kurzus Neked való!

 • Beszokás bölcsibe-oviba

  Ft4500

  Most kezdi a bölcsit vagy az óvodát a gyermeked? Szeretnéd neki megkönnyíteni, és ehhez pár praktikus tanácsot kapni? Több, mint 10 éves kisgyermeknevelői tapasztalatom osztom meg Veled és segítek ennél a nagy mérföldkőnél. Készüljünk magabiztosan együtt a beszokásra!

 • Fejlesztő Játék Ötletek Szakemberek És Pedagógusok Számára

  Ft7000

  Az egy órás videóban szeretnék a lelkes kollegáknak pár ötletet adni, amivel fel tudják dobni a foglalkozásaikat. Lesz itt minden, nagyon változatosan ígérem!

 • Hadat Üzenünk A Lúdtalpaknak

  Ft7000

  Gyere és erősítsük meg együtt a talp, boka és lábszár izmait játékosan!
  A videókban a fókusz a lúdtalp csökkentésén és/vagy megelőzésén van. A gyakorlatok alatt nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mindezt játékos formában tegyem, hogy a gyerekeknek is élvezhető legyen. Együtt tornázok velük így sok visszajelzés alapján a képi megerősítéssel könnyebben és szívesebben végzik a feladatokat

 • Izgő-Mozgó Torna Kurzus

  Ft7000

  Ebben a kurzusban 12db 20-25 perces videók vannak, ahol én tornázok és a gyerkőcök velem egyszerre csinálják a tornát.
  A szükséges eszközöket a videó előtt ismertetem, érdemes őket ekkor előkészíteni, majd indulhat a mozgás. Ha anyának/apának van kedve, bátran vegyen részt benne és akkor szuper minőségi idő, de ha éppen szusszanni szeretne, vagy az ebédet megfőzni, akkor ez legalább egy hasznos időtöltés a gyerekek számára addig. Természetesen felügyelet mellett tornázzanak!

 • Oviba készülök – Fejlesztő könyv

  Ft5000

  A Készüljünk együtt az ovira foglalkoztatót, azért hoztam létre,  mert szeretném,  ha gyermeke(i)tek számára könnyed, vidám lenne az ovi kezdés. Egy kisgyereknek az ismeretlen sokszor félelmetes. A vizuális megerősítés, hogy látják is, hogy milyen egy ovi (van udvara, vannak játékok, van szekrény…) nagy segítség lesz számukra.

 • Szeresd magad először…

  Ft4990

  Szeresd magad először… Hallgasd meg és TÖLTEKEZZ belőle, mert megérdemled, és mert egy kis lélekemelés mindig jól jön!

 • Tavaszi Játékcsomag

  Ft5000

  24 játék ötlet közel 100 variációval! Legyetek nyugodtan kreatívok, formáljátok át úgy ahogyan Nektek tetszik, vagy ahogy gyermeketeknek örömet okoz. Jó játékot és sok nevetést Nektek!